flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик позивача Байдак Євгена Ігоровича

13 березня 2024, 14:40

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області повідомляє Байдак Євгена Ігоровича, зареєстрована адреса проживання: вул. Франка, буд. 36, кв. 17, м. Жовті Води, Кам'янський р-н,

Дніпропетровська обл. Фактична адреса проживання: алея Ржечі Посполітої, м. Легниця, Республіка Польща, що в провадженні Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовом Байдак Євгена Ігоровича до Державного підприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" про скасування наказу про звільнення та поновлення на роботі.

Розгляд справи буде проводитись за правилами загального позовного провадження з повідомленням сторін на 10 год. 30 хв. 22 березня 2024 року в приміщенні Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області (головуючий суддя Волчек Н.Ю.)..

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://court.gov.ua/sud0414/.

У відповідності з ч.11 ст.128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик  відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.