flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки конкурсу малюнків серед школярів міста «Правосуддя – очима дітей»

28 грудня 2018, 14:36

Сучасна Україна являє собою молоду незалежну державу з великим потенціалом  у кожній із сфері  та має все необхідне для того, щоб стати однією із найрозвиненіших держав світу. Розуміння цього має якнайшвидше дійти до кожного жителя України. Але, на жаль, сьогодні лише невелика частка жителів розуміє важливість розвитку всіх сфер діяльності та всебічного розвитку кожної людини, яка проживає на території України.

При цьому, крім іншого саме розуміння значимості  нормального функціонування судової гілки влади задля належного розвитку і функціонування держави і суспільства, є передумовою для розвитку держави , захищеності від неправомірних посягань як на людину, юридичну особу, так і на країну загалом, її цілісність, недоторканість, прав і інтересів кожного.  За таких  обставин, дуже важливо правильне формування правосвідомості людини та усвідомлення кожним важливості  судів.

З метою  висвітлення високої місії судів та судової діяльності у сучасному суспільстві художніми засобами, формування почуття патріотизму та власної гідності громадян України; виховання поваги до  суду, суддів та Закону, Жовтоводським  міським судом Дніпропетровської області проведено конкурс малюнку серед школярів на тему  «Правосуддя- очима дітей» в рамках відзначення 15 грудня Дня працівників суду.

 Взяти участь у даному конкурсі  запропоновано учням шкіл міста Жовті Води.

27 грудня 2018 року в приміщенні Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області пройшло нагородження переможців даного конкурсу, яких було визначено відвідувачами суду. Так, з 13 учнів, що виявили бажання прийняти участь у даному конкурсі, перше місце зайняла учениця 1-В класу КЗ ЗСО І-ІІІ ступенів №3 Жовтоводської міської ради Тищенко Ксенія малюнок «Давайте жити чесно». Друге місце зайняла учениця 9 класу Жовтоводського ліцею Хабер Анастасія малюнок «Терези справедливості» та третє місце посів учень 1-В класу КЗ ЗСО І-ІІІ ступенів №3 Жовтоводської міської ради Кліщ Назар малюнок «Наше правосуддя».

Голова суду Павловська І.А. висловила вдячність усім учасникам конкурсу та вручила переможцям грамоти та пам’ятні подарунки за участь у конкурсі.

Перше місце - учениця 1-В класу КЗ ЗСО І-ІІІ ступенів №3 Жовтоводської міської ради Тищенко Ксенія малюнок «Давайте жити чесно»

Друге місце - учениця 9 класу Жовтоводського ліцею Хабер Анастасія малюнок «Терези справедливості»

Третє місце - учень 1-В класу КЗ ЗСО І-ІІІ ступенів №3 Жовтоводської міської ради Кліщ Назар малюнок «Наше правосуддя»