flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жовтоводським міським судом Дніпропетровської області оголошено конкурс малюнку серед школярів на тему «Правосуддя- очима дітей».

23 жовтня 2018, 15:56

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області оголошує конкурс малюнку серед школярів загальноосвітніх шкіл  міста  Жовті Води на тему «Правосуддя- очима дітей» у рамках відзначення  15 грудня Дня працівників суду.

Всі бажаючі діти шкільного віку мають прекрасну нагоду взяти участь у вказаному конкурсі, надіславши свій малюнок поштою або через уповноважених осіб  у строк до 10 грудня 2018 року до Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області (Дніпропетровська область, місто Жовті Води, вулиця Маяковського, 129) із зазначенням на зворотньому боці відомостей про автора роботи (ПІП, клас, школа).

Вимоги до малюнків: головні персонажі – суддя, суд, працівник суду, бачення дитиною ролі судді, права, закону і призначення судочинства і правосуддя в Україні.

Усі роботи учасників будуть розміщенні у приміщенні суду та на сайті Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області.

Визначення кращих робіт відбуватиметься шляхом голосування за них відвідувачами суду.

Про дату нагородження переможців буде повідомлено додатково. Автори найкращих малюнків будуть нагороджені подарунками.

За додатковою інформацією слід звертатись до прес-секретаря суду Попович Олени  тел.(05652) 24464.

 

 

За повідомленням прес-служби суду 

Фото з мережі Інтернет