flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жовтоводський міський суд Дніпропетровської області обладнано кнопкою виклику з переговорним пристроєм

21 серпня 2017, 13:29

Відповідно до Правил доступу до приміщень судів осіб з обмеженими фізичними можливостями, громадян похилого віку, інших маломобільних груп населення приміщення Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області обладнано кнопкою виклику з переговорним пристроєм.

Кнопка виклику встановлена біля пандусу суду із правої сторони заїзду на нього.  Переговорний пристрій з’єднаний із службою охорони.

Після надходження звукового сигналу виклику працівник служби охорони (або служби судових розпорядників) через переговорний пристрій з’ясовує причину звернення особи до суду.

У разі якщо особа звертається до суду з метою подати документи для звернення до суду або отримати інформацію та необхідні документи в канцелярії суду, працівник служби охорони (служби судових розпорядників) повідомляє про це відповідального працівника.

В тому випадку, якщо особа звертається до суду з метою участі в судовому засіданні, працівник служби охорони (служби судових розпорядників, відповідальна особа) повідомляє про це суддю, в проваджені якого перебуває справа, секретаря судових засідань та службу судових розпорядників.