flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки наради суддів Жовтоводського міського суду 01 грудня 2016 року

02 грудня 2016, 10:06

 01 грудня 2016 року у Жовтоводському міському суді Дніпропетровської області відбулась нарада суддів Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області. Доповідачем на нараді суддів була голова суду Павловська І.А., яка взяла участь у заході організованому НШСУ в м. Києві за програмою підготовки для підтримки кваліфікації голів та заступників голів місцевих загальних судів. 

Протягом 3х днів на заході в м. Києві дискусії та лекції проводили зокрема:

- ректор НШСУ, доктор юридичних наук Оніщук Микола Васильович;

- проректор з підготовки кадрів для судових органів НШСУ, суддя ВСУ у відставці Костенко Анатолій Васильович;

- Голова ДСА України, кандидат наук з державного управління Холоднюк Зиновій Васильович,

 - Голова Ради суддів України, суддя ВСУ Сімоненко Валентина Миколаївна;

- викладач НШСУ, доцент кафедри культури української мови Національного педагогічного університету ім. М.Драгоманова, кандидат філологічних наук Кабиш Оксана Олександрівна та ін.

 

На дискусіях  обговорювались питання з ефективного управління в суді, гарантії незалежності та безсторонності судді, суддівське самоврядування, кадрове забезпечення діяльності суду, психологічна адаптації до професії судді, суддівська етика і доброчесність судді, антикорупційне законодавство, українське ділове мовлення та застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини при здійсненні правосуддя.