flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату суду пройшли навчання по роботі з системою «Кадри WEB»

08 лютого 2016, 13:32

          Працівниками апарату Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області успішно пройдено навчання з курсу  "Управління персоналом у cистемі «Кадри WEB»" протягом 27-28 січня 2016 року та 02-03 лютого 2016 року, яке проводило Державне підприємство "Інформаційні судові системи". Навчання пройшли: заступник керівника апарату суду, старший секретар суду, консультант суду та головний спеціаліст з інформаційних технологій.

Довідково:

          Система «Кадри WEB» дозволяє виконати весь цикл робіт по управлінню персоналом у державному органі: ведення штатного розпису, управління штатним розписом – процедури призначення, переведення, встановлення посадових окладів тощо, ведення особової справи працівника в електронному форматі,  підготовка державних форм звітності.

Система «Кадри WEB» – багатофункціональна програмна система для автоматизації управлінської та облікової роботи з питань управління персоналом: управління структурою органу (підприємства), кадровий облік,  нарахування заробітної плати. Система орієнтована в першу чергу на державні органи України та підпорядковані їм державні установи.

В основу кадрового обліку  та нарахування заробітної плати покладено кадрові накази, накази щодо структури органу (підприємства), накази щодо преміювання (планово-фінансовий підрозділ). Ця інформація (що сягає до 80 відсотків загальної інформації) є первинною для  нарахування заробітної плати.

Таким чином, система «Кадри WEB» – це платформа для організації в єдиному інформаційному просторі роботи різних підрозділів державного органу (підприємства), що в цілому на основі застосування базових програмних і телекомунікаційних засобів дозволяє:

-         створити  інформаційний масив (базу даних) для прийняття управлінських рішень з питань кадрового обліку та  заробітної плати;

-         забезпечити інтеграцію інформаційних процесів, що суттєво зменшує затрати на первинний введення та якість підготовки інформації;

-        надати інтерфейси сервісів обміну первинною інформацією від системи управління персоналом  до інших інформаційно-аналітичних систем;

-         усунути проміжні ланки в процесі підготовки первинних документів, обліку первинної інформації, прискорити перехід до технології електронної підготовки документів;

-         значно скоротити паперовий документообіг.

Система «Кадри WEB» має експертний висновок Держспецзв’язку України. Інструменти КЗЗ забезпечують захист персональних даних при використанні відкритих каналів зв’язку.