flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сформовано суддівські досьє суддів Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області

02 грудня 2015, 11:35

Відповідно до частини третьої статті 85 ЗУ "Про забезпечення права на справедливий суд", рішення Ради суддів України від 05.06.2015р. №57 та з метою забезпечення виконання підпункту 1 пункту 14 Прикінцевих та перехідних положень ЗУ "Про забезпечення права на справедливий суд" Жовтоводським міським судом Дніпропетровської області надано до територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області суддівські досьє суддів за формою визначеною в додатку до Положення про порядок ведення суддівського досьє, затвердженого рішенням Ради суддів України №57 від 05.06.2015 року. 

Метою створення, формування та ведення суддівського досьє є відображення об’єктивної інформації стосовно судді при оцінюванні його діяльності.

Інформація, яка міститься в суддівському досьє, використовується, обліковується та зберігається відповідно до закону та з урахуванням вимог законів «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», а також вищезгаданого положення.

Зміст суддівського досьє становлять персональні дані судді, інформація та документи, пов’язані з кар’єрою судді; інформація про ефективність здійснення судочинства суддею; інформація про дисциплінарну відповідальність судді; дані про відповідність судді етичним та антикорупційним критеріям. До суддівського досьє також додаються належним чином завірені копії документів, які підтверджують таку інформацію.