flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

25 листопада 2015 року в Жовтоводському міському суді Дніпропетровської області відбувся конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця – старшого судового розпорядника

26 листопада 2015, 11:51

           25 листопада 2015 року в приміщенні Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області по вул. Маяковського, 129 відбувся конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця – старшого судового розпорядника.

Оголошення про конкурс було опубліковано в газеті "Трудовая слава" від 30 жовтня 2015 року та на сайті Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області області у розділі «Вакансії» та "Новини".

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади державного службовця в апараті суду подала документи 1 особа.

Відповідно до рішення конкурсної комісії суду кандидат допущені до участі у конкурсі.

Кандидату проведено письмовий іспит за попередньо складеними за встановленою формою та затвердженими головою конкурсної комісії екзаменаційними білетами. Кожен білет містив п'ять питань: по одному питанню на перевірку знання Конституції України, Закону України «Про державну службу», Закону України «Про запобігання корупції» та по два питання на перевірку знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень при перебуванні на посаді державного службовця - старшого судового розпорядника.

Конкурсною комісією на підставі розгляду поданих документів, результатів іспиту та співбесіди з кандидатом, який складав іспит, визнано таким, що успішно його склав.

Рекомендовано заступнику керівника апарату Жовтоводського міського суду Дніпропетровської області кандидата призначити на посаду старшого судового розпорядника.