flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У м. Жовті Води пройшов черговий прийом громадян для забезпечення доступу вразливих верств населення до безоплатної вторинної правової допомоги

19 листопада 2015, 14:09

         У місті Жовті Води пройшов черговий прийом громадян для забезпечення доступу вразливих верств населення до безоплатної вторинної правової допомоги, який провела головний спеціаліст Першого криворізького місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Северін.

        Завдяки спільним діям засобів масової інформації, органів влади, міського управління юстиції та Центру безоплатної вторинної правової допомоги з інформування мешканців міста 20 громадян отримали змогу звернутися на прийом, який проводиться кожного третього вівторка місяця у приміщенні виконкому міської ради. Люди піднімали майнові, цивільні, спадкові, житлові, фінансові питання. Усі отримали консультацію щодо порядку звернення до Центру та пакету необхідних документів, які необхідно надати для підтвердження права на безоплатну вторинну правову допомогу. Четверо жовтоводців мали змогу здати всі необхідні документи для призначення адвоката, який захищатиме їхні права в суді.