flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Жовтоводському міському суді Дніпропетровської області наявна вакансія секретаря суду

16 серпня 2024, 10:07

Відповідно до статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12 травня 2015 року № 389-VIII із змінами визначено, що призначення на посади державної служби громадян України в період дії воєнного стану здійснюється без конкурсного відбору.

Звертаємо вашу увагу! Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені у період дії воєнного стану, оголошується конкурс, передбачений Законом України «Про державну службу» та Порядком проведення конкурсу на зайняття посад державної служби затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 р. № 246 (далі Порядок № 246).

Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено у період дії воєнного стану, становить не більше 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

УМОВИ ОПЛАТИ ПРАЦІ:

  1. Посадовий оклад 8591грн. (відповідно до постанови КМУ від 29.12.2023 року №1409 «Питання оплати праці державних службовців на основі класифікації посад у 2024 році»).
  2. Надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.01.2017 № 15;
  3. Надбавка, премія та доплати відповідно до статей 50, 52 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII.

Вимоги до кандидата:

  1. Громадянство України;
  2. Ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»;
  3. Досвід роботи – не потрібен;
  4. Вільне володіння державною мовою.

Основні посадові обов'язки

1

Здійснює заповнення обліково-статистичних карток в електронному вигляді під час реєстрації судових справ (кримінальних проваджень) та матеріалів.

2

Проводить роботу зі звернення судових рішень до виконання, контролює одержання повідомлень про їх виконання тат забезпечує своєчасне приєднання до судових справ (кримінальних проваджень). Здійснює облік виконавчих документів, які передаються для виконання до державної виконавчої служби.

3

Забезпечує зберігання судових справ (кримінальних проваджень) та інших матеріалів.

4

Складає за встановленими формами статистичні звіти про результати розгляду судових справ (кримінальних проваджень), здійснює підготовку іншої статистичної інформації, необхідної в діяльності суду.

5

Здійснює підготовку судових справ (кримінальних проваджень) для направлення до судів вищих інстанцій.

6

Здійснює прийом громадян, видачу копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, та судових справ для ознайомлення учасникам судового розгляду відповідно до законодавства. Засвідчує копії судових рішень (документів) у судових справах (кримінальних провадженнях), які передані до канцелярії суду після розгляду справи (кримінального провадження) суддею.

7

 

Здійснює підготовку та передачу до архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено, а також іншу документацію канцелярії суду за минулі роки.

8

Сканує матеріали судових справ (кримінальних проваджень) та приєднує їх до обліково-статистичної картки відповідної судової справи (кримінального провадження) в Автоматизованій системі документообігу суду в період перебування справи (кримінального провадження) в канцелярії суду.

9

Здійснює своєчасне внесення до автоматизованої системи документообігу суду відомостей про набрання судовим рішенням законної сили після передачі справи до канцелярії суду та направлення таких відомостей до Єдиного Державного реєстру судових рішень.

10

Виконує:

-  доручення голови суду, керівника апарату суду та старшого секретаря суду щодо організації роботи канцелярії суду;

- інші обов’язки, які не передбачені в інструкції, але витікають зі змісту нормативних актів, наказів та вказівок, які входять до компетенції секретаря суду.

 

  Резюме направляти на електронну адресу суду:  inbox@gv.dp.court.gov.ua

Контактні дані: спеціаліст з питань персоналу Лілія Шпетна,  (05652)2-78-58